fbpx
skip to Main Content

Met trots verwelkomen wij je bij Beykoz Fish & Meat!

Hier geniet je dagelijks van een verkwikkend ontbijt, een heerlijke lunch en een verrassend diner. Onze comfortabele en eigentijdse locatie brengt je altijd de perfecte balans tussen rust en reuring. Beykoz Fish & Meat is namelijk gesitueerd in de dynamische nieuwe meeting-hotspot VEN, nabij Holland Casino Sloterdijk. Met de combinatie van warme gastvrijheid, de sublieme keuken en het trendy interieur, legt ons enthousiaste team je graag in de watten! Of je nu komt eten met collega’s, vrienden of familie.

Verwen uw smaakpapillen met de tongstrelende gerechten
Wij verrassen je graag met onze uitgebreide menukaart! Je hebt bij ons de keuze uit een grote variëteit halal vlees en vis gerechten. Ook liefhebbers van vegetarische gerechten vinden op onze menukaart volop keuze. In de open keuken ziet u de koks aan het werk, terwijl u geniet van verfijnde gerechten en passende wijnen. Prikkel uw zintuigen met een culinair hoogstaande beleving in een ontspannen en intieme omgeving.

Pure kruiden en specerijen
Onze chef-kok en zijn brigade halen hun inspiratie voornamelijk uit de landen aan de Middellandse zee zoals Spanje, Italië, Griekenland en Turkije. De talloze kruiden en specerijen leggen hiervoor al eeuwen een belangrijke basis. Niet alleen zijn de gerechten uit de mediterrane keuken erg smaakvol en kleurrijk, het is ook nog eens een zeer gezonde stijl van eten. In combinatie met de andere dagverse ingrediënten en de houtskool grill, leggen wij op deze manier een unieke touch die jij terug proeft in ieder gerecht.

Kom de sfeer proeven
Wij leggen je graag culinair in de watten. Ons Restaurant met geïntegreerde bar is een lust voor het oog en uw smaakpapillen! Beykoz Fish & Meat wordt gerund door een groep vrienden die met elkaar zijn opgegroeid en aanvoelen als familie. Deze gastvrijheid laten wij je graag ervaren bij Beykoz Fish & Meat! Het spreekt voor zich dat families bij ons van harte welkom zijn. Onze menukaart biedt ook voor kinderen volop keuze. Om ultiem te kunnen genieten van onze tongstrelende gerechten, hebben wij natuurlijk gezorgd voor een interieur dat een lust voor het oog is. Laat je omarmen door deze laagdrempelige, loungy sfeer die zich het beste laat omschrijven als industrial chique!

Wanneer mogen we jou verwelkomen bij Beykoz Fish & Meat?

Afhalen via 020 – 801 33 33
of Bestel eenvoudig en snel online

BESTELLEN